Mitsubishi Heavy Industries въвеждат нова серия климатици Smart Plus които впечатляват с вграден Wi-Fi за отдалечен контрол по всяко време и от всяко място и елегантна визия, създадена от италиански дизайнери. Най-актуалните попълнения Smart Plus са вече в продажба у нас и предлагат широк набор от функции, безупречна работа и енергийна ефективност, отговарящи на съвременните нужди на жилищните сгради и техните обитатели. Интелигентното поколение Smart Plus включва модели с различни мощности от 1,5 kW до 7,1 kW. Отличават се енергиен клас A++ и два типа тих режим за вътрешното и външно тяло, работещи по отделно или в комбинация. Най-новите устройства гарантират максимален комфорт при охлаждане и отопление до -15°C.

Отдалечен достъп за пълен контрол, който пести енергия и време 

За да предложат оптимална температура у дома и да намалят режийните разходи,MHI интегрират безжична LAN свързаност за интелигентно управление през смартфон или таблет. С приложението Smart M-Air, налично в Google Play и AppStore, потребителите могат да избират между различни функции, режими на работа и дори да получават справка за консумираната от климатика електроенергия. Чрез опцията Weekly Timer например, може да пускате и спирате устройството си по предварително зададен план за различни дни от седмицата. Така помещението се затопля (охлажда), спрямо личните ви предпочитания и график. С режим Home Leave Mode пък климатикът ще се стартира веднага щом отчете по-ниски или по-високи от желаните от вас градуси.

Богата и разнообразна гама от климатични системи  на онлайн магазина https://klima-service-bg.com 

Клима Сервиз 2020. Нашия Магазин "ул. Димитър Пъшков 11А, гр. Ловеч, а ако имате нужда за консултация по телефон сме на разположение на 0895 47 71 47