Меню
Вашата кошница

Блог за климатици I klima-service-bg.com RSS Feed

14 сеп Какви са предимствата на подовите климатици?
0 291
В сферата на решенията за охлаждане, подовите климатици са привлекли значително внимание заради уникалните си характеристики и предимства. Като универсална алтернатива на традиционните климатици, подовите климатици предлагат многобройни предимства, к..
30 авг Мултисплит системите - Не купувайте преди да прочетете
0 97
В нашите дни технологиите устойчиво настъпват, а тенденциите в областта на климатизацията също не отстъпват пред иновациите. Един от технологичните прориви, който промени подхода към климатизацията на помещения, е въведението на мултисплит системите...
17 авг Климатици за каравани и кемпери - какво представляват?
0 97
Когато става въпрос за пътуване с каравани и кемпери, комфортът е от съществено значение. През летните месеци температурите могат да станат изключително високи, докато през зимата – студени. В тези условия климатика в караваната или кемпера е от съще..
30 юли Колко струва монтаж на климатици - как се формира цена?
0 160
Климатикът се е превърнал в съществена част от съвременния живот, осигурявайки комфорт през горещите и влажни лета, също и за отопление през зимата. Цената за монтаж на климатик се определя от няколко ключови елемента, включително вида на системата, ..
19 юли Неприятна миризма от климатика? 5 съвета как да се справите сами с лошата миризма
0 107
Климатиците играят ключова роля за поддържането на комфортна среда в помещенията, особено в горещо и влажно време. Въпреки това често срещан проблем, с който собствениците на жилища се сблъскват, е неприятната миризма, излъчвана от техните климатици..
11 юли Инверторен и хиперинверторен климатик - Кой е по-добрият избор?
0 261
Инверторните и хиперинверторните климатици са усъвършенствани технологии, които предлагат енергийно ефективни решения за охлаждане. Въпреки че имат някои сходства, между тях има ключови разлики. В тази статия ще разгледаме концепциите зад двата типа ..
27 юни ВЕНТИЛАТОР С ВОДНА МЪГЛА 26 ИНЧА
0 178
Характеристики:  Цена: 479.00 лева Диаметър на вентилатора: 65см (26 инча).- Регулиране посоката на вентилатора: диапазон 90°автоматично.- Регулиране наклона на главата на вентилатора: диапазон 30°.- Сваляне на температурата: с около 4°С - 8°С.- Рабо..
08 апр Климатиците и полезна информация за тях
0 117
климатиците Може би не сте се интересували от тази тема до сега, но сме сигурни, че ще я намерите за интересна. Вероятно отдавна знаете, че при скъпите модели климатици от премиум клас има всевъзможни функции, които са създадени за да глезят потр..
28 март Енергийна ефективност на климатика
0 116
Енергийната ефективност на климатика се определя от коефициентите COP/SCOP и EER/SEER. Колкото по-високи са те – толкова по ефективен е уредът и толкова повече топлина излъчва за единица консумирана електроенергия – например за един киловат. В случая..
08 март Термопоми - Полезна информация
0 136
При тях външното тяло работи на същия принцип както при „въздух-въздух“ и затова предоставят същия COP. Основната разлика е, че вместо вътрешно тяло, топлината/охлаждането се извършва чрез тръбна мрежа с вода по пода или до радиатори/конвектори. Пр..
03 март Toshiba Super Daiseikai 8
0 123
Климатизацията играе основна роля във вашия комфорт, както у дома, така и на работното място. Изборът на най-подходяща климатична система е ключ за максимални резултати и оптимизиране на комфорта.Обработката на въздуха, ниските нива на шум, гарантира..
03 март Профилактика на климатик???
0 106
Климатикът е едно от най-полезните изобретения, тъй като е приложим през всички сезони и осигурява перфектния комфорт. За да имате безпроблемно работещ климатик, трябва да го използвате по предназначение, да следите неговите параметри и да не забравя..
28 фев Нов модел на климатиците AUX Halo Енергиен клас А+++/А++
0 110
Инверторен климатик AUX Halo ASW-H12C5B4/HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A+++) и стилният дизайн са само част от предимствата. гаранция 24 месеца. Инверторн..
23 фев Климатици на изплащане
0 222
Лизингови схеми за всички продукти с цена над 150 лв. до 12000 лв. Ти Би Ай Банк, ПБ Лични финанси, Банка ДСК, за да осигури на клиентите си широка възможност за избор на лизингови схеми. Клиентите могат да кандидатстват за одобрение както онлайн пре..
23 фев Неприятна миризма от климатика - причини и решения
0 122
Неприятна миризма от климатика - причини и решения Когато става въпрос за охлаждане с https://klima-service-bg.com климатици в много случаи се разчита, че самият климатик не само ще осигури комфортна температура в помещението, но и ще поддържа влажн..
23 фев Какво представляват коефициентите SEER и SCOP и как ни помагат да спестим пари
0 16
Какво представляват коефициентите SEER и SCOP и как ни помагат да спестим пари Нуждаете се от помощ, за да намерите климатик, който ви помага да спестите? Опитайте да потърсите климатични системи с високи сезонни коефициенти на енергийна ефективност ..
22 фев Климатикът – твоето спасение от високите температури
0 95
 В най-скоро време ще започнем да копнеем за малко прохлада. В такива моменти най-добрият приятел на човека е климатикът. Ако все още не си избрал модел, подходящ за твоя дом, виж нашите съвети: Според мястото, където могат да бъдат монтирани климати..
22 фев Как работи климатичната система?
0 158
Как работи климатичната система?Може би изненадващо, климатичните системи работят подобно на друг домашен уред – хладилниците. Основната разлика между двете е, че хладилниците охлаждат малко, затворено пространство, докато климатиците правят същото в..
22 фев Mitsubishi Heavy въвежда нова серия климатици Smart Plus с Wi-Fi
0 140
Mitsubishi Heavy Industries въвеждат нова серия климатици Smart Plus които впечатляват с вграден Wi-Fi за отдалечен контрол по всяко време и от всяко място и елегантна визия, създадена от италиански дизайнери. Най-актуалните попълнения Smart Plus са ..
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация