Меню
Вашата кошница

Хиперинверторни климатици

Хиперинверторни климатици са най-високият клас инвертори, които се отличават с още по-висока енергийна ефективност, възможно най-ниско ниво на шум и безупречна работа, дори и при екстремни климатични условия от 20 ⁰C. Характеризират се с изключително висок коефициент на преобразуване COP, който може да достигне стойности над 5. Енергиен клас А +++Хиперинверторни климатици са най-високият клас инвертори, чийто коефициент на преобразуване COP обикновено е по-висок от 5. Характеризират се с изключително високо качество, по-висока енергийна ефективност, възможно най-ниско ниво на шум и безупречна работа, дори и при екстремни климатични условия от - 20 ⁰C. Някои модели хиперинверторни климатици са снабдени с иновативни технологии за пречистване на въздуха, вентилация и контрол на влажността, както и защита от микроорганизми, алергени и акари. Този вид климатици се отличават с енергиен клас А+++ на охлаждане и отопление и могат да задоволят изискванията на най-претенциозните клиенти. Произвеждат се различни модели хиперинверторни климатици с модерен и стилен дизайн, което ги прави подходящи за монтиране в различни помещения. Приложими са както за битова климатизация, така и за административни, обществени, търговски, производствени сгради, дори и за сървърни помещения, където изискванията за поддържане на ниски температури са изключително стриктни.

Всеки хиперинверторен климатик е усъвършенстван продукт, който съчетава най-новите технологични разработки на управление на компресора с иновации при механичните компоненти. Основните цели при разработването на хиперинверторни климатици са от една страна постигане на максимална енергийна ефективност, а от друга - грижа за здравето на потребителите. Този тип климатици е резултат от комбинирането на върховите иновации в различни области като микробиология, химическа индустрия, здравеопазване и дори интериорен дизайн. Основното предназначение на всички хиперинверторни климатици е създаването на оптимален температурен комфорт в условията на здравословна и чиста среда. Изберете високото и доказано качество на предлаганите хиперинверторни климатици, за да се погрижите за семейството си.

С хиперинверторната технология се постига по-кратък период за отопление на помещенията през зимния период, когато външната температура е по-ниска от -10 ⁰С. По-високата скорост на въртене на компресора осигурява висока изходна мощност при стартиране, което улеснява по-бързото постигане на зададената температура. Хиперинверторните климатици постигат оптимален температурен комфорт, висока енергийна ефективност и ниска консумация на електроенергия. Работната скорост на компресора и промените на температурата в помещението се следят прецизно, за да се изчисли най-ефективното подаване на напрежение за поддържане на температурата в комфортни граници.

Усъвършенстваното управление на компресора при хиперинверторната технология позволява да спестите допълнителни средства от месечните разходи за охлаждане или отопление. При този вид климатици коефициентите на преобразуване на енергията са най-високи /COP за отопление и EER за охлаждане/, което означава, че отдаваната енергия е около 5 пъти повече от консумираната. Като резултат се получава изключително нисък разход на електроенергия и висока енергийна ефективност. Средният разход при повечето хиперинверторни климатици в режим на отопление е под 0,1 kW. Първоначалната инвестиция за закупуване и монтиране на такъв вид климатик е по-голяма, но при експлоатация тя бързо започва да се възвръща чрез намалените разходи за електроенергия.

Ако сте решили да използвате климатична техника за отопление и охлаждане на дома или офиса, е добре да предвидите екстремните ниски температури през зимните месеци. Хиперинверторната технология позволява на климатиците да работят при по-ниски температури на външната среда, като ефективността в работен режим остава почти непроменена. Можете да бъдете сигурни, че даже и при -20 ⁰С вашият хиперинверторен климатик ще отоплява помещението и ще създава оптимален комфорт.

Хиперинверторен климатик Daikin FTXJ35AB/RXJ35A BLACK EMURA 3, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Вътрешното тяло Daikin FTXJ35AB е завършено в матово бяло и е станало по-компактно в сравнение с предишната серия EMURA 2 (FTXJ-M), като ширината му е намалена с 10%. Дистанционното управление също стана по-компактно, с директен достъп само до най-важните бутони, удобен достъп до менюто с всичк..
4,699.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG/MUZ-LN25VG NATURAL WHITE, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микро..
3,179.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin  FTXJ35AW/RXJ35A  WHITE Emura 3, 12000 BTU, Клас, A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Вътрешното тяло Daikin FTXJ35AW е завършено в матово бяло и е станало по-компактно в сравнение с предишната серия EMURA 2 (FTXJ-M), като ширината му е намалена с 10%. Дистанционното управление също стана по-компактно, с директен достъп само до най-важните бутони, удобен достъп до менюто с всички фун..
4,649.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXJ35AS/RXJ35A Silver Emura 3, 12000 BTU, Клас  A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Вътрешното тяло Daikin FTXJ35AS е завършено в матово бяло и е станало по-компактно в сравнение с предишната серия EMURA 2 (FTXJ-M), като ширината му е намалена с 10%. Дистанционното управление също стана по-компактно, с директен достъп само до най-важните бутони, удобен достъп до менюто с всичк..
4,779.00 лв
Хиперинверторен климатик DAIKIN FTXZ25N/RXZ25N URURU SARARA, 9000 BTU, Клас А+++
Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Ururu Sarara FTXZ25N/RXZ25N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия. Висока ефе..
5,819.00 лв
Хиперинверторен климатик DAIKIN FTXZ35N/RXZ35N URURU SARARA, 12000 BTU, Клас А+++
Топ Продукт ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Ururu Sarara FTXZ35N/RXZ35N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия. Висока ефе..
6,769.00 лв
Хиперинверторен климатик DAIKIN FTXZ50N/RXZ50N URURU SARARA, 18000 BTU, Клас А+++
WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Ururu Sarara FTXZ50N/RXZ50N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия. Висока ефе..
6,199.00 лв
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG09KGTE/AOHG09KGCA, 9000 BTU, Клас A+++
Топ Продукт ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик ASHG09KGTЕ/AOHG09KGCA е с енергиен клас на отопление и охлаждане А+++ и се отличава с ниски нива на шум (до 19 dB). Благодарение на сензорът за присъствие и функцията "Икономичен режим" спестявате енергия и се наслаждавате на перфектен климат Тънък и стилен дизайн Тънкият ..
2,259.00 лв
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG12KGTE/AOHG12KGCA , 12000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик ASHG12KGTЕ/AOHG12KGCA е с енергиен клас на отопление и охлаждане А+++  и се отличава с ниски нива на шум (до 19 dB). Благодарение на сензорът за присъствие и функцията "Икономичен режим" спестявате енергия и се наслаждавате на перфектен климат.  Тънък и стилен диз..
2,489.00 лв
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG14KGT/AOHG14KGCA, 14000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG14KGT / AOHG14KGCA от серията KG отличават със стилен и изискан дизайн. Висока енергийна ефективност: A++ в режим на охлаждане в режим на отопление А+ .Вътрешното тяло на климатика предлага изключително тих режим на работа - само 20dB. Тънък и ..
2,869.00 лв
Хиперинверторен климатик Gree GWH09AKC-K6DNA1A-I/GWH09AKC-K6DNA1A-O SOYAL, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторният климатик Gree Soyal GWH09AKC-K6DNA1A е модел от ново поколение с модерен дизайн и вграден Wi-Fi модул за удобно и лесно управление. Подходящ за помещения до 20 кв. м, той предлага най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. Енергиен клас: A+++ / A+++ G10 инвертор SCOP = ..
2,489.00 лв
Хиперинверторен климатик Gree GWH12AKCXD-K6DNA1A-I/GWH12AKCXD-K6DNA1A-O SOYAL II, 12000 BTU, Клас A+++
WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Енергиен клас: A+++ / A+++ G10 инвертор SCOP = 5.1 WiFi управление Интелигентна система за обезскрежаване Сензор за движение, следящ присъствието на хора, осигуряващ няколко режима на въздушния поток Независимо, синхронизирано или централизирано настройване на въздушния поток Функция „Отклоня..
2,169.00 лв
Хиперинверторен климатик Gree GWH18AKC-K6DNA1A-I/GWH18AKC-K6DNA1A-O SOYAL, 18000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Енергиен клас: A++ / A+G10 инверторSCOP = 7.00WiFi управлениеИнтелигентна система за обезскрежаванеСензор за движение, следящ присъствието на хора, осигуряващ няколко режима на въздушния потокНезависимо, синхронизирано или централизирано настройване на въздушния потокФункция „Отклоняване на въздушни..
3,019.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, 12000 BTU, клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE Моделът е с ниски нива на шум и най-висок енергиен клас - А+++ на охлаждане и отопление. Разполага със специален Plasma Quad филтър, който неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните ламели и интелигения „..
3,299.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FT35VGK/MUZ-FT35VGHZ Ninja ZUBADAN, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -25°C
Econo cool Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на..
3,449.00 лв
Показва 1 до 15 от 27 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация