Меню
Вашата кошница

Хиперинверторни климатици

Хиперинверторните климатици представляват върховият клас инверторни устройства, които се отличават с невероятна енергийна ефективност (коефициент на преобразуване COP обикновено е над 5) и нисък шум. Те са идеални дори при тежки климатични условия като -20°C.
Много от тези устройства обаче включват и допълнителни функции, като пречистване на въздуха и контрол на влажността, като същевременно предпазват от микроорганизми и алергени. С енергиен клас А+++, те са предпочитан избор за хора, които искат висока ефективност и качество, като се съчетават с модерен дизайн, подходящ за разнообразни помещения, от домове до офиси и специализирани пространства като сървърни. 

Хиперинверторните климатици са продукт на съвременни технологии, като съчетават иновации в компресорната техника с последни научни открития в областта на микробиологията, химията и здравеопазването. Основната им цел е да осигуряват комфорт и здравословна среда за потребителите. При избор на климатик, хиперинверторните модели предлагат отлично и доказано качество.Хиперинверторните климатици са инверторни устройства, които се гордеят с отлична енергийна ефективност (COP често над 5) и тиха работа. Те функционират добре дори при температури от -20°C.

Опция за пречистване на въздуха

Освен това, много от тези модели предлагат функции за пречистване на въздуха, регулиране на влажността и защита от алергени. С енергиен клас А+++, тези климатици са изборът на потребителите, търсещи високо качество и стил, подходящи за различни помещения, включително домове, офиси и специални среди като сървърни стаи.

Благодарение на последните технологични достижения, хиперинверторните климатици съчетават иновации в областта на компресорите с научни прогреси в микробиологията и здравеопазването. Те са създадени за комфорт и здраве на потребителите, като представляват доказан стандарт за качество при климатични системи.

Каква е разликата между инверторен и хиперинверторен климатик?

Инверторният и хиперинверторният климатик представляват две разновидности на климатични системи, които използват различни технологии за подобряване на ефективността и функционалността. Ето основните разлики между тях:

 1. Ефективност и енергийна икономия:

  • Инверторен климатик: Използва инверторна технология, която регулира скоростта на компресора в зависимост от нуждите на помещението. Това позволява на устройството да работи по-ефективно и да спести електроенергия в сравнение с традиционните климатици.
  • Хиперинверторен климатик: Тази технология е стъпка напред от инверторната. Хиперинверторните климатици често предлагат по-висок коефициент на ефективност (COP) и още по-голяма енергийна икономия.
 2. Работа при екстремни условия:

  • Инверторен климатик: Въпреки че може да работи при различни температурни условия, може да има ограничения при много ниски или високи температури.
  • Хиперинверторен климатик: Проектиран е да функционира ефективно дори при екстремни климатични условия, като например температури до -20°C или още по-ниски.
 3. Допълнителни функции:

  • Инверторен климатик: Основно се фокусира върху ефективното охлаждане и отопление.
  • Хиперинверторен климатик: Може да включва допълнителни функции като пречистване на въздуха, контрол на влажността, защита от микроорганизми и алергени, и други.
 4. Цена:

  • Инверторен климатик: Обикновено е по-евтин в сравнение с хиперинверторните модели, поради по-ограничените му функции и характеристики.
  • Хиперинверторен климатик: Поради своите висококачествени характеристики и допълнителни функции, той може да бъде по-скъп.

В заключение, докато и двете технологии предлагат значителни подобрения спрямо традиционните климатици, хиперинверторните климатици представляват върховия клас по отношение на ефективност, функционалност и работа при екстремни условия.

Често задавани въпроси за избор на хиперинверторен климатик

Каква е енергийната ефективност?

Благодарение на технологията, с която са оборудвани, хиперинверторните климатици могат да спестят до 30-50% от електроенергията в сравнение с традиционните модели.

За колко време постигат желаната температура на отопление / охлаждане?

Хиперинверторните устройства реагират бързо на промените в околната среда, което гарантира бързо и ефективно отопление или охлаждане на вашето пространство.

Шумни ли са?

Един от ключовите атрибути на хиперинверторните климатици е ниското ниво на шум, което прави устройствата идеални за спални, офиси или други тихи зони.

Каква е тяхната ефективност при екстремни условия - ниски температури?

Докато много климатици трудно се справят при екстремни температурни условия, хиперинверторните модели гарантират стабилност и ефективност дори при температури до -20°C.

Колко са издръжливи?

Изработени са от висококачествени материали и иновативни технологии, което гарантира дългогодишна надеждна работа.

Имат ли допълнителни функции и екстри за комфорт?

Много модели включват функции за пречистване на въздуха, регулиране на влажността и защита от микроорганизми, което осигурява здравословна среда в помещението.

Какъв е техният енергиен клас?

Енергиен клас А+++: Гарантира най-висок стандарт за енергийна икономия, който може да осигури климатик.

Хиперинверторен климатик Daikin FTXJ35AB/RXJ35A BLACK EMURA 3, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Вътрешното тяло Daikin FTXJ35AB е завършено в матово бяло и е станало по-компактно в сравнение с предишната серия EMURA 2 (FTXJ-M), като ширината му е намалена с 10%. Дистанционното управление също стана по-компактно, с директен достъп само до най-важните бутони, удобен достъп до менюто с всичк..
4,699.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG/MUZ-LN25VG NATURAL WHITE, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микро..
3,179.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG/MUZ-LN35VG NATURAL WHITE, 12000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG/MUZ-LN35VG предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микроча..
3,879.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXJ35AW/RXJ35A WHITE Emura 3, 12000 BTU, Клас, A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Вътрешното тяло Daikin FTXJ35AW е завършено в матово бяло и е станало по-компактно в сравнение с предишната серия EMURA 2 (FTXJ-M), като ширината му е намалена с 10%. Дистанционното управление също стана по-компактно, с директен достъп само до най-важните бутони, удобен достъп до менюто с всички фун..
4,599.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXJ35AS/RXJ35A Silver Emura 3, 12000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Вътрешното тяло Daikin FTXJ35AS е завършено в матово бяло и е станало по-компактно в сравнение с предишната серия EMURA 2 (FTXJ-M), като ширината му е намалена с 10%. Дистанционното управление също стана по-компактно, с директен достъп само до най-важните бутони, удобен достъп до менюто с всичк..
4,779.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM20A/RXM20A, PERFERA, WIFI, 7000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -5 %
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM20A/RXM20A, PERFERA, WIFI A+++ Нов Модел 2024Подобрената конструкция на Perfera подобрява енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той достига сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 9,47 и сезонен коефициент на преобразува..
2,689.00 лв 2,817.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM35A/RXM35A, PERFERA, WIFI, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -12 %
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM35A/RXM35A, PERFERA, WIFI A+++ Нов Модел 2024 Подобрената конструкция на Perfera подобрява енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той достига сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 9,25 и сезонен коефициент на ..
2,949.00 лв 3,345.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM42A/RXM42A, PERFERA, WIFI, 14000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -12 %
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM42A/RXM42A, PERFERA, WIFI A++ Нов Модел 2024 Подобрената конструкция на Perfera подобрява енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той достига сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 8,11 и сезонен коефициент на п..
3,699.00 лв 4,182.00 лв
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM50A/RXM50A, PERFERA, WIFI, 18000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -8 %
Хиперинверторен климатик Daikin FTXM50A/RXM50A, PERFERA, WIFI A++ Нов Модел 2024 Подобрената конструкция на Perfera подобрява енергийната ефективност още повече в сравнение с предишните модели. Той достига сезонен коефициент на енергийна ефективност (SEER) до 7,80 и сезонен коефициент на п..
4,199.00 лв 4,542.00 лв
Хиперинверторен климатик DAIKIN FTXZ25N/RXZ25N URURU SARARA, 9000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ -7 %
Хиперинверторен климатик Ururu Sarara FTXZ25N/RXZ25N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия. Висока ефе..
5,629.00 лв 6,029.00 лв
Хиперинверторен климатик DAIKIN FTXZ35N/RXZ35N URURU SARARA, 12000 BTU, Клас А+++
Топ Продукт ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ -11 %
Хиперинверторен климатик Ururu Sarara FTXZ35N/RXZ35N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия. Висока ефе..
5,999.00 лв 6,769.00 лв
Хиперинверторен климатик DAIKIN FTXZ50N/RXZ50N URURU SARARA, 18000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Ururu Sarara FTXZ50N/RXZ50N от продуктовата гама инверторни климатици на Daikin е създаден по световно призната новаторска технология, с пет вида обработки на въздуха, изключително ниско вредно въздействие върху околната среда и много ниска консумация на енергия. Висока ефе..
7,049.00 лв
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG09KGTE/AOHG09KGCA, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ -7 %
Хиперинверторен климатик ASHG09KGTЕ/AOHG09KGCA е с енергиен клас на отопление и охлаждане А+++ и се отличава с ниски нива на шум (до 19 dB). Благодарение на сензорът за присъствие и функцията "Икономичен режим" спестявате енергия и се наслаждавате на перфектен климат Тънък и стилен дизайн Тънкият ..
2,099.00 лв 2,259.00 лв
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG12KGTE/AOHG12KGCA , 12000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ -13 %
Хиперинверторен климатик ASHG12KGTЕ/AOHG12KGCA е с енергиен клас на отопление и охлаждане А+++  и се отличава с ниски нива на шум (до 19 dB). Благодарение на сензорът за присъствие и функцията "Икономичен режим" спестявате енергия и се наслаждавате на перфектен климат.  Тънък и стилен диз..
2,199.00 лв 2,519.00 лв
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG14KGT/AOHG14KGCA, 14000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG14KGT / AOHG14KGCA от серията KG отличават със стилен и изискан дизайн. Висока енергийна ефективност: A++ в режим на охлаждане в режим на отопление А+ .Вътрешното тяло на климатика предлага изключително тих режим на работа - само 20dB. Тънък и ..
2,929.00 лв
Хиперинверторен климатик Gree GWH09AKC-K6DNA1A-I/GWH09AKC-K6DNA1A-O SOYAL, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторният климатик Gree Soyal GWH09AKC-K6DNA1A е модел от ново поколение с модерен дизайн и вграден Wi-Fi модул за удобно и лесно управление. Подходящ за помещения до 20 кв. м, той предлага най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. Енергиен клас: A+++ / A+++ G10 инвертор SCOP = ..
2,289.00 лв
Хиперинверторен климатик Gree GWH12AKCXD-K6DNA1A-I/GWH12AKCXD-K6DNA1A-O SOYAL II, 12000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Енергиен клас: A+++ / A+++ G10 инвертор SCOP = 5.1 WiFi управление Интелигентна система за обезскрежаване Сензор за движение, следящ присъствието на хора, осигуряващ няколко режима на въздушния поток Независимо, синхронизирано или централизирано настройване на въздушния поток Функция „Отклоня..
2,389.00 лв
Хиперинверторен климатик Gree GWH18AKC-K6DNA1A-I/GWH18AKC-K6DNA1A-O SOYAL, 18000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Енергиен клас: A++ / A+G10 инверторSCOP = 7.00WiFi управлениеИнтелигентна система за обезскрежаванеСензор за движение, следящ присъствието на хора, осигуряващ няколко режима на въздушния потокНезависимо, синхронизирано или централизирано настройване на въздушния потокФункция „Отклоняване на въздушни..
2,939.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FT35VGK/MUZ-FT35VGHZ Ninja ZUBADAN, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -25°C
Econo cool Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на..
3,469.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB/MUZ-LN25VG ONIX BLACK WiFi, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG/MUZ-LN25VG ONIX BLACK  Предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактери..
3,149.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGR/MUZ-LN25VG RUBY RED WiFi, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG/MUZ-LN25VG RUBY RED  Предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии,..
3,329.00 лв
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGV/MUZ-LN25VG PEARL WHITE WiFi, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG/MUZ-LN25VG PEARL WHITE  Предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактер..
3,149.00 лв
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W Diamond, 7000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W Diamond клас А+++ с висока сезонна ефективност до A+++ за дома и офиса. Най-висок клас хиперинверторни стенни модели от серия „Diamond“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES. Създават максимален комфорт при най-висока степен на..
2,829.00 лв
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy SRK25ZSX-W/SRC25ZSX-W Diamond, 9000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 25 ZSX-W Diamond  с висока сезонна ефективност до A+++ за дома и офиса.Най-висок клас хиперинверторни стенни модели от серия „Diamond“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES. Създават максимален комфорт при най-висока степен на енергоспестя..
3,139.00 лв
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZSX-W/SRC35ZSX-W Diamond, 12000 BTU, Клас A+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZSX-W Diamond 12000 BTU с висока сезонна ефективност до A+++ за дома и офиса. Най-висок клас хиперинверторни стенни модели от серия „Diamond“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES. Създават максимален комфорт при най-висока степен на енергос..
3,499.00 лв
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy SRK50ZSX-W/SRC50ZSX-W Diamond, 18000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C
Хиперинверторен Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 50 ZSX-W Diamond с висока сезонна ефективност до A++ за дома и офиса. Най-висок клас хиперинверторни стенни модели от серия „Diamond“ на MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES. Създават максимален комфорт при най-висока степен на енергоспестяване. вк..
4,319.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B13J2KVSG-E /RAS-13J2AVSG-E EDGE, 13000 BTU, Клас A+++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B13J2KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията има..
2,440.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-10PKVPG-E/RAS-10PAVPG-E, Daiseikai 9 10000 BTU, Клас A+++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E от най-новата серия Super Daiseikai 9 на инверторни климатици Toshiba съчетава комфорт, съвременен дизайн и изключителна ефективност. Благодарение на филтрите, вградени в този климатик, може да разчитате на чист въздух, а най-новите технологии в..
3,479.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-13PKVPG-E/RAS-13PAVPG-E, Daiseikai 9 13000 BTU, Клас A+++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик RAS-13PKVPG-E / RAS-13PAVPG-E от най-новата серия Super Daiseikai 9 на инверторни климатици Toshiba съчетава комфорт, съвременен дизайн и изключителна ефективност. Благодарение на филтрите, вградени в този климатик, може да разчитате на чист въздух, а най-новите технологии в..
3,670.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E, Daiseikai 9 16000 BTU, Клас A+++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик RAS-16PKVPG-E / RAS-16PAVPG-E от най-новата серия Super Daiseikai 9 на инверторни климатици Toshiba съчетава комфорт, съвременен дизайн и изключителна ефективност. Благодарение на филтрите, вградени в този климатик, може да разчитате на чист въздух, а най-новите технологии в..
4,199.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10G3KVSG-E/ RAS-10J2AVSG-E1, Shorai Edge, Black, Wifi, 10000 BTU, Клас A+++
НОВ МОДЕЛ 5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -5 %
Хиперинверторен климатик притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн, изключително тихо външно тяло..
2,270.00 лв 2,380.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10G3KVSG-E/ RAS-10J2AVSG-E1, Shorai Edge, Wifi, 10000 BTU, Клас A+++
НОВ МОДЕЛ 5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -10 %
Хиперинверторен климатик притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн, изключително тихо външно тяло..
2,019.00 лв 2,239.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10J2KVSG-E /RAS-10 J2AVSG-E EDGE, 10000 BTU, Клас A+++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн, изключително тихо външно тяло..
2,119.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10N4KVRG-E/RAS-10J2AVSG-E1 HAORI, 10000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Toshiba Haori RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 впечатлява с уникалната си визия благодарение на текстилните покрития (светло сиво и тъмно сиво) включени в комплекта, с които може да персонализирате климатика спрямо дизайна на стаята. Характерният за серията Shorai Edge най-..
2,479.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B13G3KVSG-E/ RAS-13J2AVSG-E1, Shorai Edge, Black, Wifi, 13000 BTU, Клас A+++
НОВ МОДЕЛ 5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -6 %
Хиперинверторен климатик притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн, изключително тихо външно тяло..
2,559.00 лв 2,730.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E1, Shorai Edge, Wifi, 13000 BTU, Клас A+++
НОВ МОДЕЛ 5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -10 %
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E1, Shorai Edge модел 2023 г. wi-fi управление притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в п..
2,289.00 лв 2,540.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/ RAS-16J2AVSG-E1, Shorai Edge, Black, Wifi, 16000 BTU, Клас A++
НОВ МОДЕЛ 5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E1, Shorai Edge модел 2023г. wi-fi управление притежава най-високия енергиен клас A++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в пом..
2,999.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/ RAS-16J2AVSG-E1, Shorai Edge, Wifi, 16000 BTU, Клас A++
НОВ МОДЕЛ 5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -7 %
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B16G3KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E1, Shorai Edge модел 2023г. wi-fi управление притежава най-високия енергиен клас A++ на охлаждане и отопление. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в пом..
2,649.00 лв 2,840.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B16J2KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E EDGE, 16000 BTU, Клас A++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B16J2KVSG-E/RAS-16J2AVSG-E притежава най-високия енергиен клас A++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 40 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух ..
2,800.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B18J2KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E EDGE, 18000 BTU, Клас A++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B18J2KVSG-E/RAS-18J2AVSG-E притежава най-високия енергиен клас A++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 40 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух ..
2,940.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E EDGE, 22000 BTU, Клас A++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E притежава най-високия енергиен клас A++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 55 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух ..
2,999.00 лв
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B24J2KVSG-E/RAS-24J2AVSG-E EDGE, 24000 BTU, Клас A++
5 години гаранция ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B24J2KVSG-E/RAS-24J2AVSG-E притежава най-високия енергиен клас A++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 65 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух ..
3,489.00 лв
Показва 1 до 42 от 42 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация