Меню
Вашата кошница

Таванни климатици

Таванни климатици

Всеки таванен климатик е предназначен за монтаж на таван в помещения, в които няма възможност за инсталиране на климатик на стената. Подходящо решение са за търговски обекти, офиси и други обществени учреждения. Благодарение на многобройните им предимства приложението им е широко разпространено в магазини, ресторанти, банки и дори сървърни помещения. Таванните климатици ще оправдаят вашите очаквания по отношение на високотехнологична и енергийно ефективна алтернатива за отопление, охлаждане и климатизация. Осигуряват оптимален комфорт независимо от външните атмосферни влияния и се отличават с гъвкав монтаж, който е изцяло съобразен с потребностите ви, условията в помещението и предназначението. Вътрешното тяло на всеки таванен климатик може да се монтира в ъгли или тесни пространства, което е още един плюс към качествата на този вид климатици, защото по този начин се спестява търговско място. Освен че се отличават с изключителната си функционалност и практичност, таванните климатици представляват и естетично интериорно решение, което ще се впише към всяка обстановка и обзавеждане.

Ефективност, практичност, ниски разходи

Проектиран да доставя охладен или затоплен въздух дори и в най-отдалечените кътчета на стаята, този инверторен климатик ще задоволи нуждите ви и ще предостави гъвкаво решение на разумна цена. Таванните климатици използват високотехнологичен принцип на работа, благодарение на който се постига до няколко пъти по ефективно отопление, охлаждане или вентилация с много ниска консумация на електричество и минимални разходи за поддръжка. Инверторната технология използва само необходимата според натоварването електроенергия, което понижава годишния разход на енергия и експлоатационните разходи. Освен високата енергийна ефективност и практичното широко приложение, всеки таванен климатик е проектиран с грижа за опазване на природата и се отличава със специален екологичен дизайн, съобразен с принципите на Европейския съюз. Ниското ниво на отделени вредни емисии и парникови газове го превръща в ефективно, практично и екологично решение с разнообразно предназначение.


Подово-таванния инверторен климатик Midea MUE-24HRFNX-QRD0W(GA) постига сезонна енергийна ефективност от клас А++/А+ и притежава множество интелигентни функции, които ще осигурят незабравим комфорт и уют във всяко помещение. Благодарение на елегантния си дизайн, вътрешното тяло се вписва в инте..
2,899.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация