Меню
Вашата кошница

Мултисплит системи

Мултисплит системи AUX
Гамата мултисплит системи AUX предлага гъвкави климатични решения за няколко стаи. Те позволяват инсталирането на 2 до 5 вътрешни тела от различен тип към едно външно тяло. Това е перфектно решение в случаите, когато има пространствени ограничения за инсталация, както и за спестяване на място и запазване на добрия външен вид на фасадата. С AUX имате сигурно отопление и охлаждане при широк температурен диапазон.Какво е мултисплит система?

Инверторните мулти сплит системи могат да отопляват или охлаждат цяла къща, офис или малък магазин по различно време с едно външно тяло. Можете да се наслаждавате на приятна климатична среда докато работите на бюрото следобед, както и на постоянна температура в дневната и на здравословен хлад в спалните през нощта.


На разположение е широка гама от външни тела с 2 до 5 изхода, което прави възможно всички приложения. До 5 вътрешни тела могат да бъдат свързани с едно външно тяло мулти сплит. Всички вътрешни тела могат да бъдат индивидуално контролирани с дистанционно управление. Ако първоначално не се монтират максималният брой тела, в последствие винаги бихте могли да ги добавите.


Мултисплит AUX AM2-H14/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихи Изключително тихите мотори от ново поколение, коит..
1,320.00 лв
Мултисплит AUX AM2-H18/4DR3S  е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново покол..
1,450.00 лв
Мултисплит AUX AM2-H21/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколение, които ..
1,750.00 лв
Мултисплит AUX AM3-H27/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколение, които ..
1,900.00 лв
Мултисплит AUX AM4-H36/4DR3  е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколе..
3,100.00 лв
Мултисплит AUX AM5-H42/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколение, които ..
3,400.00 лв
Мултисплит Daikin 2MXM40A е климатична система, работеща с едно външно и с до 2 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло. Климатизация във всяка стая Система Мулти от серията мултиспли..
3,316.00 лв
Мултисплит Daikin 3MXM40A е климатична система, работеща с едно външно и с до 3 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулти от серията Мултисплит си..
3,887.00 лв
Мултисплит Daikin 3MXM52A е климатична система, работеща с едно външно и с до 3 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулти от серията мултисплит си..
4,322.00 лв
Мултисплит Daikin 3MXM68A е климатична система, работеща с едно външно и с до 3 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулати от серията Мултисплит с..
5,331.00 лв
Мултисплит Daikin 4MXM68A е климатична система, работеща с едно външно и с до 4 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулти от серията Мултисплит си..
5,429.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация