Меню
Вашата кошница

Мултисплит системи

Какво представляват мултисплит системите?

AUX предлага мултисплит системи, които са идеални за климатични решения за множество стаи. Тези системи позволяват свързването на 2 до 5 различни вътрешни устройства към едно външно. Такъв подход е идеален за места с пространствени ограничения или когато искате да спестите място и да запазите естетичния вид на фасадата.


Мултисплит система на AUX

Предимства на мултисплит системи от AUX:

Гъвкавост: Могат да се инсталират в домове, офиси или малки магазини.

Ефикасност: Осигурява отопление и охлаждане в различни помещения по различно време, като е свързано към само едно външно тяло.

Индивидуален контрол: Всяко вътрешно устройство може да бъде контролирано отделно с дистанционно управление.

Приспособимост: Ако в последствие решите, че искате повече вътрешни устройства, можете лесно да ги добавите към съществуващата система.

В заключение, мултисплит системите на AUX предлагат гъвкавост и ефективност при обслужване на различни помещения и гарантират комфорт при всякакви климатични условия.

Мултисплит система на Daikin

Мултисплит системи от Daikin

Daikin, една от водещите световни компании в областта на климатичната техника, предлага иновативни мултисплит системи, които са разработени да отговорят на разнообразните нужди от климатизация в съвременните домове и офиси.

Какво представляват мултисплит системите от Daikin?

Мултисплит системите позволяват свързването на няколко вътрешни устройства към едно единствено външно тяло. Това решение е идеално за жилища и търговски площи, където пространствените ограничения или архитектурните особености изискват минималния брой външни тела.

Предимства:

  1. Ефективност: Мултисплит системите от Daikin използват водещи технологии, които гарантират максимална енергийна ефективност и намалени разходи за електроенергия.
  2. Гъвкавост: Позволяват избор на различни типове вътрешни устройства в зависимост от нуждите на всяка стая или пространство.
  3. Тиха работа: Външните и вътрешните блокове на Daikin са известни с тихата си работа, осигуряваща комфорт без шум.
  4. Контрол: Всяко вътрешно устройство може да се регулира независимо, предлагайки различни температурни настройки за различните помещения.
  5. Естетика: Стилният дизайн на вътрешните устройства на Daikin се вписва перфектно в съвременния интериор.


Мултисплит AUX AM2-H14/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихи Изключително тихите мотори от ново поколение, коит..
1,320.00 лв
Мултисплит AUX AM2-H18/4DR3S  е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново покол..
1,450.00 лв
Мултисплит AUX AM2-H21/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколение, които ..
1,750.00 лв
Мултисплит AUX AM3-H27/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколение, които ..
1,900.00 лв
Мултисплит AUX AM4-H36/4DR3  е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколе..
3,100.00 лв
Мултисплит AUX AM5-H42/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и две вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Изключително тихиИзключително тихите мотори от ново поколение, които ..
3,400.00 лв
Мултисплит Daikin 2MXM40A е климатична система, работеща с едно външно и с до 2 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло. Климатизация във всяка стая Система Мулти от серията мултиспли..
3,453.00 лв
Мултисплит Daikin 3MXM40A е климатична система, работеща с едно външно и с до 3 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулти от серията Мултисплит си..
3,887.00 лв
Мултисплит Daikin 3MXM52A е климатична система, работеща с едно външно и с до 3 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулти от серията мултисплит си..
4,322.00 лв
Мултисплит Daikin 3MXM68A е климатична система, работеща с едно външно и с до 3 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулати от серията Мултисплит с..
5,331.00 лв
Мултисплит Daikin 4MXM68A е климатична система, работеща с едно външно и с до 4 вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.Климатизация във всяка стаяСистема Мулти от серията Мултисплит си..
5,429.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация