Меню
Вашата кошница

Касетъчни климатици

За какво се ползват касетъчните климатици?

Касетъчни климатици са идеални за различни видове помещения, като офиси, жилищни блокове, ресторанти и заседателни зали. Те се вписват перфектно в дизайна на помещението, без да отнемат допълнително пространство, и осигуряват равномерно разпределение на въздуха. Един от основните им плюсове е тяхното ненатрапчиво присъствие в интериора.

Къде се монтират и как работят?


Те са проектирани за окачени тавани, но могат да бъдат монтирани и в нестандартни тавани, направени от различни материали. Има два основни размера: 60 x 60 см, който идеално съвпада с растера на стандартен окачен таван, и 90 x 90 см, предназначен за по-големи помещения.

Тези климатици работят по сходен начин със стенните модели, но са разположени в тавана. Въздухът преминава през централната част на касетата, през филтри и топлообменници, преди да бъде издухан в помещението от различни страни на устройството.

Касетъчните климатици са отличен избор за административни и търговски обекти, тъй като осигуряват комфорт, ефективност и се вписват в интериора, като допринасят и за икономия на електроенергия и опазване на околната среда.

Касетъчен климатик за таван

Инверторният касетъчен климатик Midea MCA3U-12HRFNX-QRD0W идва с луксозен панел с 360-градусов въздушен поток и вход за свеж въздух. С помощта на въздуховоди в климатизираното помещение може да се вкара свеж въздух отвън, като по този начин се осигурява непрекъснат приток на чист и здравословен..
1,929.00 лв
Максимален комфорт Новото поколение FDTC на Mitsubishi Heavy Industries постига по-висока сезонна ефективност, тиха работа и максимален комфорт. Благодарение на новия панел за превенция на течение се предотвратява студена/гореща въздушна струя директно към потребителя. Отличени с престижната наград..
4,544.00 лв
Максимален комфортНовото поколение FDTC на Mitsubishi Heavy Industries постига по-висока сезонна ефективност, тиха работа и максимален комфорт. Благодарение на новия панел за превенция на течение се предотвратява студена/гореща въздушна струя директно към потребителя. Отличени с престижната награда ..
4,977.00 лв
Касетъчният климатик Nippon NCA3U-12NRFNX-Q / NOB30U-12HFN8-Q е подходящ за помещения до 27 кв.м. Той е с висок енергиен клас на охлаждане и отопление - A++ и гаранция 24 месеца...
1,690.00 лв
Касетъчният климатик Nippon NCA3U-18NRFNX-Q / NOB30U-18HFN8-Q е подходящ за помещения до 34 кв.м. Моделът е с висок енергиен клас на охлаждане A++ и A+ на отопление. Гаранция:24 месеца..
1,870.00 лв
Касетъчният климатик Nippon NCD-24HRFNX-Q / NOCA30U-24HFN8-Q е подходящ за помещения до 47 кв.м. Моделът е с висок енергиен клас на охлаждане A++ и A+ на отопление. Гаранция: 24 месеца..
2,629.00 лв
Касетъчният климатик Nippon NCD-36HRFNX-Q / NOD30U-36HFN8-Q е подходящ за помещения до 70 кв.м. Моделът е с висок енергиен клас на охлаждане A++ и A+ на отопление. Гаранция: 24 месеца..
3,679.00 лв
Касетъчният климатик Nippon NCD-48HRFNX-Q / NOE30U-48HFN8-R е подходящ за помещения до 100 кв.м. Моделът е с висок енергиен клас на охлаждане A++ и A+ на отопление. Гаранция: 24 месеца..
5,269.00 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация