Меню
Вашата кошница

Инверторни климатици

Принцип на работа инверторните климатици

Можем да сравним инверторния климатик с автомобил, движещ се по магистрала. При тръгване от място вие натискате педала на газта плавно, докато колата ускори до желаната скорост. Когато това стане, вие отпускате педала и постоянно го натискате леко, за да поддържате скоростта. Когато е необходимо да преодолеете силен насрещен вятър, натискате малко по-силно. Така поддържате скоростта при най-нисък разход на гориво. Ако е необходимо да преминете височина и да се изкачите, вие натискате педала по-силно, използвайки повече от скъпо струващото гориво. Сигурно никога не се замисляте за това, докато шофирате автомобила си. Всяко натискане на газта повишава разхода на гориво, което се отразява на месечния ви бюджет. Инверторните климатици работят на същия принцип. Компресорът на климатика увеличава и намалява оборотите си в зависимост от нуждите на системата, за да достигне желаната температура. След като постигне зададената температура в помещението, компресорът регулира оборотите, за да компенсира температурните разлики в помещението, независимо дали работният режим е на охлаждане или отопление.

Изобретяването на инверторни климатици революция в климатичната техника по отношение на модулация на мощността на компресора. При тях регулирането на мощността става плавно или на много малки стъпки, което води до намаляване на инертността, а оттам до значително увеличаване на ефективността.

Какво представляват инверторните климатици?

Климатиците са домакински уреди, които са предназначени да установят контрол върху температурния режим в жилищно или офис пространство. Сплит системите ви позволяват да създадете отлични условия за климатизация, като по този начин значително повишавате комфортните условия за хората в стаята.

Инверторите притежават електронен модул за управление на напрежението, тока и честотата при работен режим на компресора. Той получава данни от сензорите, които следят работните условия, и регулира скоростта на компресора, който директно контролира отдаваната топлинна мощност. Оптималният контрол на работната честота предотвратява прекомерната консумация на енергия и осигурява възможно най-комфортната атмосфера в дома или офиса. Ключово предимство на инверторните климатици са впечатляващо ниските оперативни разходи. Благодарение на комбинацията от модерна инверторна технология, иновативна електроника и най-новите достижения в механиката се постига синергичен ефект, който е предпоставка за подобрена производителност и ефективност при охлаждане и отопление. Резултат от целия този процес е намалената консумация на електроенергия.

Тази техника е условно разделена на няколко подвида, всеки от които има индивидуални характеристики. Производствените компании се опитват постоянно да подобряват своите продуктови линии, за да произвеждат високотехнологични устройства с набор от модерни допълнителни функции. Класификацията на съвременните климатични технологии е следната:

Външни блокови (мулти) сплит системи . Основната част на тялото на устройството е разположена извън повърхността, върху която е монтирано. Прието е такъв климатик да се монтира в големи помещения, които постоянно се нуждаят от вентилация. Домакинските уреди от този тип имат висока мощност, която ще бъде достатъчна за работа в помещения с увеличена площ.

Вътрешно тяло (мулти) сплит система. Повечето от тези модели са вградени. Те могат да бъдат монтирани на стена или таван. В последния случай е необходим окачен таван, за да се монтира вътрешното тяло в горното пространство. Тази техника е рационално решение за работа в малки помещения. Производителите го произвеждат в различни мощностни характеристики. Популярните марки инсталират много опции на тези сплит системи. Например йонизация на въздуха, режими на работа и др.

Моноблок. Тази техника е най-подходяща за къща или апартамент с доста голяма площ. Няма проблеми с инсталирането на такова оборудване, защото не е необходимо да се монтира на тавана или да се окачва на стената. Климатиците тип моноблок се монтират на пода и имат възможност за придвижване из къщата благодарение на вградените колела. Такъв мобилен дизайн привлича вниманието на потенциалните купувачи към тази сплит система.

Мулти-сплит системата има много предимства пред други видове оборудване в този производствен сегмент. На първо място, инсталацията не изисква много свободно пространство. Също така такова електрическо оборудване има значителен набор от допълнителни функции, които му дават огромен брой предимства, когато се използва. Монтира се на стената на избраната стая.Сплит система . Представлява стенен климатик, чиято конструкция се състои от два блока: вътрешен и външен. Те имат разнообразни технически характеристики и функции, които са изцяло зависими от индивидуалните характеристики на отделните модели. Идеален за климатизация на малки пространства.

Как да изберем климатик ?

На първо място, ще трябва да измерите общата площ на стаята, в която планирате да инсталирате това оборудване. Въз основа на получените параметри можете да определите базовата мощност на устройството, от което се нуждаете. За големи стаи си струва да закупите модели с висока мощност, които ще осигурят пълноценна климатизация.

Също така е важно да изберете структурния тип климатично битово оборудване. Важно е да намерите оптималния модел уреди за вграждане – стенен или таван. Подовият климатик е универсален, така че е подходящ за вентилация на цялата къща.

Трябва също да обърнете внимание на броя на опциите, които разработчиците са надарили с определени модели на това електрическо оборудване. Например, някои от тях имат Wi-Fi модул. Това означава, че можете да управлявате такива устройства с помощта на смартфон или таблет, докато сте в съседната стая.

Когато избирате най-добрия модел за себе си, трябва да обърнете внимание на отзивите на клиентите. Така можете да определите силните и слабите страни на всеки електрически уред. Ако е необходимо, можете да се свържете с мениджърите на магазина за съвет, които ще отговорят на вашите въпроси.

Инверторен климатик General Fujitsu ASHG12LMCA/AOHG12LMCА, 12000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторният климатик Fujitsu General ASHG12LMCA / AOHG12LMCA е с енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление разполага с два филтъра за пречистване на въздуха и се отличава с ниски нива на шум (до 21 dB). Благодарение на функцията "Икономичен режим" спестявате енергия и се наслаждавате на перф..
1,689.00 лв
 Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK15ZTL-W/SRC15ZTL-W Smart Plus, 5000 BTU, Клас A++
WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Новите стенни климатици Mitsubishi Heavy SRK-ZTL от серия Smart Plus идват с вграден Wi-FЕлегантен дизайн – моделите в новата серия Smart Plus впечатляват с иновативна визия, създадена от италиански дизайнери със заоблени контури и изчистени линии в класически бял цвят, вписвайки се п..
1,589.00 лв
 Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK20ZTL-W/SRC20ZTL-W Smart Plus, 7000 BTU, Клас A++
WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Новите стенни климатици Mitsubishi Heavy SRK-ZTL от серия Smart Plus идват с вграден Wi-FЕлегантен дизайн – моделите в новата серия Smart Plus впечатляват с иновативна визия, създадена от италиански дизайнери със заоблени контури и изчистени линии в класически бял цвят, вписвайки се п..
1,655.00 лв
 Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK25ZTL-W/SRC25ZTL-W Smart Plus, 9000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Новите стенни климатици Mitsubishi Heavy SRK-ZTL от серия Smart Plus идват с вграден Wi-FЕлегантен дизайн – моделите в новата серия Smart Plus впечатляват с иновативна визия, създадена от италиански дизайнери със заоблени контури и изчистени линии в класически бял цвят, вписвайки се п..
1,979.00 лв
 Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZTL-W/SRC35ZTL-W Smart Plus, 12000 BTU, Клас A++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Новите стенни климатици Mitsubishi Heavy SRK-ZTL от серия Smart Plus идват с вграден Wi-FЕлегантен дизайн – моделите в новата серия Smart Plus впечатляват с иновативна визия, създадена от италиански дизайнери със заоблени контури и изчистени линии в класически бял цвят, вписвайки се п..
2,279.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H09B5A4/FAR3DI-C0, Freedom Eco, 9000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WI-FI ОПЦИЯ -5 %
Новата серия климатици на Aux ASW-H09B5A4/FAR3DI-C0 Freedom Eco предоставя комфорт на разумна цена през всеки сезон. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва с лекота във всеки интериор Самопочистване Климатиците AUX разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огр..
969.00 лв 1,019.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H09B5C4/JOR3DI-C3 + WiF, J-Smart, 9000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ -4 %
Новата серия климатици на AUX J-Smart ASW-H09B5C4/JOR3DI-C3 предоставя комфорт на разумна цена през всеки сезон. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва с лекота във всеки интериор.Инверторни климатици AUX J-smartКлиматиците AUX от серията J-smart са разумен избор за всеки дом. Те съчетават вис..
1,149.00 лв 1,199.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H09B6B4/HAR3DI-D0 + WiF, Halo, 9000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Новата серия климатици на AUX Halo ASW-H09C5B4/HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A+++) и стилният дизайн са само част от предимствата. Инверторни климатици AUX Halo Направете дома си по-добър с AUX! Климати..
1,379.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1+ WiF, Q-Plus, 9000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -8 %
Новата серия на AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1 Fresh Air доставя както нужния ви температурен комфорт, така и свеж, причестен през HEPA филтър въздух. А допълнителната UV стерилизация неутрализира болестотворните бактерии и вируси по естествен пътИнверторни климатици AUX Q-Plus Fresh Ai..
1,259.00 лв 1,369.00 лв
Инверторен климатик AUX ASW-H09B7A4/AQAR3DI-C3 + WiF, Q-pro, 9000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Стилният, лесно разпознаваем дизайн на инверторен климатик AUX Q-pro ASW-H09B7A4/AQAR3DI-C3 Fresh Air крие и най-голямото му предимство – Wind free технологията, която намалява усещането за течение при по-високи обороти на турбината както в режим на охлаждане, така е на отопление. Иновации..
1,189.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12B5C4/JOR3DI-B8 + WiF, J-Smart, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ -8 %
Инверторни климатици AUX J-smart Климатиците AUX от серията J-smart са разумен избор за всеки дом. Те съчетават висока ефективност и дълъг живот на механичните част. Моделите са разработени със специален дизайн на перките за равномерна и тиха въздушна стрия. Вътрешните тела притежават модерна, изчи..
1,209.00 лв 1,309.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12B6B4/HAR3DI-D0 + WiF, Halo, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Новата серия климатици на AUX Halo ASW-H12C5B4/HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A+++) и стилният дизайн са само част от предимствата Инверторни климатици AUX Halo Направете дома си по-добър с AUX! Климатиц..
1,449.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12B6C4/BQAR3DI-C1 + WiF, Q-Plus, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -6 %
Новата серия на AUX Q-Plus ASW-H12B6C4/BQAR3DI-C1 доставя както нужния ви температурен комфорт, така и свеж, причестен през HEPA филтър въздух. А допълнителната UV стерилизация неутрализира болестотворните бактерии и вируси по естествен пътИнверторни климатици AUX Q-Plus Fresh AirИнверторни кли..
1,319.00 лв 1,400.00 лв
Инверторен климатик AUX ASW-H12C5A4/AQAR3DI-B8 + WiF, Q-pro, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Стилният, лесно разпознаваем дизайн на инверторен климатик AUX Q-pro ASW-H12C5A4/AQAR3DI-B8 крие и най-голямото му предимство – Wind free технологията, която намалява усещането за течение при по-високи обороти на турбината както в режим на охлаждане, така е на отопление. Моделът е подходящ за помеще..
1,399.00 лв
Инверторен климатик AUX ASW-H12C5A4/CAR3DI-D0 C, WiFi, 12000 BTU Клас +++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -25°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -7 %
Инверторният климатик AUX C+++ ASW-H12C5A4/CAR3DI-D0 е най-новият представител в портфолиото на климатици AUX с подобрени енергийни показатели през всеки сезон. Специално разработеният за летните месеци дизайн на вътрешното тяло почти елиминира студените течения. Висока ефективност Климатиците от ..
1,559.00 лв 1,670.00 лв
Инверторен климатик AUX ASW-H12C5A4/FQAR3DI-D0, C-PRO, WiFi, 12000 BTU Клас +++
Отопление до -25°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -5 %
Инверторният климатикИнверторният климатик AUXASW-H12C5A4/FQAR3DI-D0 е част от C-PRO серията на климатици AUX. Модерният дизайн, стилният сребрист цвят и високите показатели за енергийна ефективност при отопление и охлаждане са само основните предимства на модела.Висока ефективностКлиматиците от C-P..
1,649.00 лв 1,730.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12C5A4/QCR3DI-C0 - New-Q Black, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ -7 %
Инверторен климатик AUX New-Q ASW-H12C5A4/QCR3DI-C0 предоставя надеждност, икономичност и комфорт през цялата година. Многостепенната пречистваща въздуха система гарантира свежест в дома ви, а допълнителният нагревател на външното тяло гарантира работа на климатика до -20 ºС външна температура. ..
1,289.00 лв 1,379.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12C5A4/QCR3DI-C0 - New-Q, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WI-FI ОПЦИЯ
Инверторен климатик AUX New-Q ASW-H12C5A4/QCR3DI-C0 предоставя надеждност, икономичност и комфорт през цялата година. Многостепенната пречистваща въздуха система гарантира свежест в дома ви, а допълнителният нагревател на външното тяло гарантира работа на климатика до -20 ºС външна температура. ..
1,379.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0 Neo, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторни климатици AUX NEO серия Q Представяме Ви последната генерация инверторни климатици AUX NEO серия Q. С тях постигате перфектната температура при отопление и охлаждане по-бързо, а благодарения на вградените филтри ще дишате по-чист и свеж въздух. Те са разработени със система за самопочист..
1,199.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12C5C4/H12C5C4, FAR ECO 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторният климатик  Aux ASW-H12C5C4/H12C5C4, FAR ECO  предоставя комфорт на разумна цена през всеки сезон. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва с лекота във всеки интериор Самопочистване Климатиците  Aux ASW-H12C5C4/H12C5C4, FAR ECO разполагат с функция за самопочист..
1,040.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H12C5D4/FAR3DI-B8 Freedom ECO, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WI-FI ОПЦИЯ
Инверторният климатик AUX Freedom ECO ASW-H12C5D4/FAR3DI-B8 ще ви помогне да климатизирате дома си благодарение на многобройните функционалности, които допълнително подобравят енергийната ефективност (клас A++ на охлаждане и A+ на отопление), разпространението и качеството на въздухаСамопочиств..
1,039.00 лв
Инверторен климатик AUX ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7, WiFi, 18000 BTU Клас +++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -25°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ НОВ МОДЕЛ 2024 -8 %
Инверторният климатик AUX C+++ ASW-H18E3A4/CAR3DI-C7 е най-новият представител в портфолиото на климатици AUX с подобрени енергийни показатели през всеки сезон. Специално разработеният за летните месеци дизайн на вътрешното тяло почти елиминира студените течения.Висока ефективностКлиматиците от C+++..
1,999.00 лв 2,169.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H18E3E4/JOR3DI-C0 + WiF, J-Smart, 18000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ Отопление до -20°C WIFI УПРАВЛЕНИЕ -6 %
Инверторният климатик AUX J-Smart ASW-H18E3E4/JOR3DI-C0 предоставя комфорт на разумна цена през всеки сезон. Допълнителният нагревател ви осигурява надеждна работа дори в студените зимни нощи (до -20 °C ). Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва с лекота във всеки интериор. Моделът е подходящ з..
1,829.00 лв 1,939.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H24F7B4/FAR3DI-B9 Freedom, 24000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ -7 %
Инверторният климатик AUX Freedom ASW-H24F7B4/FAR3DI-B9 ще ви помогне да климатизирате дома си благодарение на многобройните функционалности, които допълнително подобряват енергийната ефективност (клас A++ на охлаждане и A+ на отопление), разпространението и качеството на въздуха. "Витамин C" ф..
2,099.00 лв 2,269.00 лв
Инверторен климатик Aux ASW-H24F7B4/JOR3DI-B9 + WiF, J-Smart, 24000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ -5 %
Инверторният климатик AUX J-Smart ASW-H24F7B4/JOR3DI-B9 предоставя комфорт на разумна цена през всеки сезон. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва с лекота във всеки интериор. Моделът е подходящ за помещения до 45 кв. м. и се предлага с гаранция 24 месеца.Инверторни климатици AUX J-smartКлима..
2,129.00 лв 2,249.00 лв
Инверторен климатик Carrier 42QHG009D8SE/38QHG009D8SE Extreme 2, 9000 BTU, клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Широк диапазон на работаДори при екстремно горещи температури до +46°C,Carrier осигурява оптимално охлаждане на помещението без никакви прекъсвания.За оптимална работа през зимата е оборудван с нагревател,подгрев на картера на компресора и подгрев на дренажната ваничка. Нагревателят н..
1,517.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXC20C/RXC20C Sensira, 7000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторният климатик FTXC20C/RXC20C от серията Sensira на Daikin е с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате благод..
1,439.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXC25C/RXC25C Sensira, 9000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторният климатик FTXC25C/RXC25C от серията Sensira на Daikin е с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате благод..
1,549.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXF20E/RXF20E Sensira, 7000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ
Инверторният климатик FTXF20E/RXF20E от серията Sensira на Daikin е с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате благод..
1,819.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXF35E/RXF35E Sensira, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ -6 %
Инверторният климатик FTXF35E/RXFE5E от серията Sensira на Daikin е с енергиен клас A++ на охлаждане и A+ на отопление. Стилният дизайн на вътрешното тяло се вписва идеално в интериора на всеки дом, а оптималният комфорт и свежият въздух са само две от предимствата, на които може да разчитате благод..
2,049.00 лв 2,179.00 лв
Инверторен климатик Daikin ATXC35D/ATXC35D Siesta, 12000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WI-FI ОПЦИЯ НОВ МОДЕЛ 2024 -6 %
Климатик Daikin Siesta C35 Sensira ATXC35D/ARXC35D Стенен климатик Siesta C35 Sensira ATXC35D/ARXC35D с инверторна технология и номинална мощност от 12000 Btu е отличен избор за създаване на идеалния климат във вашето пространство през всички сезони на годината. Има енергиен клас А++ при охлаждан..
1,549.00 лв 1,648.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA20AW/RXA20A STYLISH WHITE, 7000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ - 5%
Инверторен климатик DAIKIN FTXA20AW/RXA20A STYLISH 7000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят бял с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт,..
3,489.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA20BB/RXA20A STYLISH BLACK, 7000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA20BB/RXA20A STYLISH 7000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят черен с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт, съ..
3,549.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA20BS/RXA20A STYLISH SILVER, 7000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA20BS/RXA20A STYLISH 7000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят сребрист с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен ком..
3,599.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA25AW/RXA25A STYLISH WHITE, 9000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA25AW/RXA25A STYLISH 9000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A СТИЛЕН Бял цвят с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт, съчетан съ..
3,679.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA25BB/RXA25A STYLISH BLACK, 9000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA25BB/RXA25A STYLISH 9000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят черен с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт, съ..
3,709.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA25BS/RXA25A STYLISH SILVER, 9000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA25BS/RXA25A STYLISH 9000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят сребрист с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен ком..
3,769.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA25BT/RXA25A STYLISH BLACKWOOD, 9000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA25BT/RXA25A STYLISH 9000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят черно дърво с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфо..
3,909.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA35AW/RXA35A STYLISH WHITE, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA35AW/RXA35A STYLISH 12000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят бял с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт..
4,249.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA35BB/RXA35A STYLISH BLACK, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA35BB/RXA35A STYLISH 12000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят черен с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен комфорт, с..
4,289.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA35BS/RXA35A STYLISH SILVER, 12000 BTU, Клас А+++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA35BS/RXA35A STYLISH 12000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят сребрист с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А+++. Най-съвременен ко..
4,359.00 лв
Инверторен климатик Daikin FTXA42AW/RXA42A STYLISH WHITE, 14000 BTU, Клас А++
ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ WIFI УПРАВЛЕНИЕ
Инверторен климатик DAIKIN FTXA42AW/RXA42A STYLISH 14000 BTU от серията инверторни климатици FTXA-A STYLISH Цвят бял с екологичен фреон R32 който се отличава с висока ефективност и ниска консумация на електоенергия. Висок енергиен клас на сезонна ефективност до А++. Най-съвременен комфорт,..
4,939.00 лв
Показва 1 до 45 от 176 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация