Меню
Вашата кошница

Полезни съвети RSS Feed

30 юли Колко струва монтаж на климатици - как се формира цена?
0 144
Климатикът се е превърнал в съществена част от съвременния живот, осигурявайки комфорт през горещите и влажни лета, също и за отопление през зимата. Цената за монтаж на климатик се определя от няколко ключови елемента, включително вида на системата, ..
19 юли Неприятна миризма от климатика? 5 съвета как да се справите сами с лошата миризма
0 78
Климатиците играят ключова роля за поддържането на комфортна среда в помещенията, особено в горещо и влажно време. Въпреки това често срещан проблем, с който собствениците на жилища се сблъскват, е неприятната миризма, излъчвана от техните климатици..
11 юли Инверторен и хиперинверторен климатик - Кой е по-добрият избор?
0 238
Инверторните и хиперинверторните климатици са усъвършенствани технологии, които предлагат енергийно ефективни решения за охлаждане. Въпреки че имат някои сходства, между тях има ключови разлики. В тази статия ще разгледаме концепциите зад двата типа ..
28 март Енергийна ефективност на климатика
0 109
Енергийната ефективност на климатика се определя от коефициентите COP/SCOP и EER/SEER. Колкото по-високи са те – толкова по ефективен е уредът и толкова повече топлина излъчва за единица консумирана електроенергия – например за един киловат. В случая..
03 март Профилактика на климатик???
0 101
Климатикът е едно от най-полезните изобретения, тъй като е приложим през всички сезони и осигурява перфектния комфорт. За да имате безпроблемно работещ климатик, трябва да го използвате по предназначение, да следите неговите параметри и да не забравя..
23 фев Неприятна миризма от климатика - причини и решения
0 114
Неприятна миризма от климатика - причини и решения Когато става въпрос за охлаждане с https://klima-service-bg.com климатици в много случаи се разчита, че самият климатик не само ще осигури комфортна температура в помещението, но и ще поддържа влажн..
23 фев Какво представляват коефициентите SEER и SCOP и как ни помагат да спестим пари
0 16
Какво представляват коефициентите SEER и SCOP и как ни помагат да спестим пари Нуждаете се от помощ, за да намерите климатик, който ви помага да спестите? Опитайте да потърсите климатични системи с високи сезонни коефициенти на енергийна ефективност ..
22 фев Как работи климатичната система?
0 148
Как работи климатичната система?Може би изненадващо, климатичните системи работят подобно на друг домашен уред – хладилниците. Основната разлика между двете е, че хладилниците охлаждат малко, затворено пространство, докато климатиците правят същото в..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация