Меню
Вашата кошница

Климатици RSS Feed

08 апр Климатиците и полезна информация за тях
0 99
климатиците Може би не сте се интересували от тази тема до сега, но сме сигурни, че ще я намерите за интересна. Вероятно отдавна знаете, че при скъпите модели климатици от премиум клас има всевъзможни функции, които са създадени за да глезят потр..
03 март Toshiba Super Daiseikai 8
0 107
Климатизацията играе основна роля във вашия комфорт, както у дома, така и на работното място. Изборът на най-подходяща климатична система е ключ за максимални резултати и оптимизиране на комфорта.Обработката на въздуха, ниските нива на шум, гарантира..
28 фев Нов модел на климатиците AUX Halo Енергиен клас А+++/А++
0 95
Инверторен климатик AUX Halo ASW-H12C5B4/HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A+++) и стилният дизайн са само част от предимствата. гаранция 24 месеца. Инверторн..
23 фев Климатици на изплащане
0 203
Лизингови схеми за всички продукти с цена над 150 лв. до 12000 лв. Ти Би Ай Банк, ПБ Лични финанси, Банка ДСК, за да осигури на клиентите си широка възможност за избор на лизингови схеми. Клиентите могат да кандидатстват за одобрение както онлайн пре..
22 фев Климатикът – твоето спасение от високите температури
0 75
 В най-скоро време ще започнем да копнеем за малко прохлада. В такива моменти най-добрият приятел на човека е климатикът. Ако все още не си избрал модел, подходящ за твоя дом, виж нашите съвети: Според мястото, където могат да бъдат монтирани климати..
22 фев Mitsubishi Heavy въвежда нова серия климатици Smart Plus с Wi-Fi
0 125
Mitsubishi Heavy Industries въвеждат нова серия климатици Smart Plus които впечатляват с вграден Wi-Fi за отдалечен контрол по всяко време и от всяко място и елегантна визия, създадена от италиански дизайнери. Най-актуалните попълнения Smart Plus са ..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация