Меню
Вашата кошница

Инверторен климатик Toyotomi Erai Midnight Blue CTN/CTG-228BRM, WiF, 9 000 BTU, Клас А+++/А++

Инверторен климатик Toyotomi Erai Midnight Blue CTN/CTG-228BRM, WiF, 9 000 BTU, Клас А+++/А++
  • Наличност: В наличност
  • Модел: CTN/CTG-228BRM
  • Марка: Toyotomi
  • Енергиен клас: A+++/A++
  • Охлаждане SEER: 8.50
  • Отопление SCOP: 4.60
  • Стандартна гаранция: 36
1,899.00 лв

Опции

Добави в количка
на 12 вноски по 177.24 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С tbi bank, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Кредитен модул DSK Credit

12 x 177.24 лв.

Кредитен модул JET Credit

12 x 177.24 лв.

Описание

TOYOTOMI ERAI са първите климатици с изкуствен интелект. Климатик ErAI непрекъснато събира информация чрез микрочип и се справя ефективно и гъвкаво с разликите в температурата на околната среда, размера на помещението и топлинното натоварване, като ви предлага абсолютен комфорт и максимална икономия на енергия.

Интелигентната серия климатици TOYOTOMI ERAI

Интелигентният климатик TOYOTOMI ErAI разработва чрез AI (изкуствен интелект) система за управление, която ефективно и гъвкаво се справя с разликите в температурата на околната среда, размера на помещението и топлинното натоварване.

Настройва работата на климатика според промените в околната среда, нуждите и навиците на потребителя, като постига висока ефективност, икономия на енергия и максимален комфорт в пространството.

Специално проектиран Micro Chip, непрекъснато и валидно събира масивни данни и адаптира работата на климатика към сложната и променлива среда, постигайки максимален комфорт в пространството и максимална икономия на енергия.

Интелигентното пестене на енергия може да спести до 176 kW/h електроенергия и да намали въглеродните емисии с 48 kg годишно.


Функции за почистване

UV стерилизация на въздуха: Елиминира вредните микроорганизми като вируси, микроби, бактерии, гъбички, плесени и др. и създава чиста атмосфера в помещението, оставяйки усещане за свежест и здравословна среда на живот.

IONIZER PLASMA: Освобождава положително и отрицателно заредени йони за стерилизиране и дезинфекция на пространството, неутрализирайки бактериите и неприятните миризми.

Режим на автоматично почистване: Вентилаторът на вътрешното тяло продължава да работи няколко минути след като уредът се изключи, за да изсуши питата и да премахне праха, мухъла и бактериите.

Функция за стерилизация при 55°C: Функцията за стерилизация осигурява отстраняване на мръсотия, прах и влага от вътрешното тяло. Предотвратява образуването на мухъл и се бори с микроби и бактерии, както и с неприятните миризми. Чистото вътрешно тяло означава здравословна атмосфера, по-добра ефективност и икономия на енергия. Самопочистването се извършва по следния начин:

 Първоначално климатика работи в режим охлаждане (Cooling) на високо ниво и в топлообменника се образуват скреж

След това вентилаторът се включва, за отстраняване на конденза

Накрая, функцията отопление (Heating) се активира при 55°C, за да се постигне стерилизация на вътрешното тяло

Blue Fins: Специалната конструкция на Blue Fins във вътрешното и външното тяло, осигурява допълнителна антикорозионна защита

Функции за филтриране

UVC стерилизация на въздуха: Научно доказано е, че UV светлината има точното количество енергия, което й позволява да разруши молекулярната структура на микроорганизмите. Микроорганизми като вируси, микроби, бактерии, гъбички, плесени и др., подложени на ултравиолетово лъчение се неутрализират и тяхното ядро се унищожава

Предварителен филтър с висока плътност: Задържа дори и най-малките прахови частици, осигурявайки свеж въздух в помещението. С възможност за лесно почистване!

HEPA филтър (13) 3PLUS: Ефективно се бори с мухъл, бактерии, акари и неприятни миризми.

Фотокаталитичен филтър: Срещу бактерии и неприятни миризми.

Внимание: Средният живот на горните хигиенни филтри е 2 години. Хигиенните филтри не трябва да се почистват с вода. Те трябва да се извадят от климатика и да се почистят на открито или с прахосмукачка. Препоръчва се почистване на хигиенните филтри на всеки 1 месец. Колкото по-често се почистват филтрите, толкова по-ефективно става тяхното действие. Предварителният филтър с висока плътност може да се почиства със сапун или течен препарат. Трябва да е изсъхнал напълно, за да се върне на оригиналното му място. Препоръчително е да ги почиствате на всеки 15 дни за по-здравословна среда на живот и по-добра производителност на климатика.

Функции за икономия

ВСИЧКИ DC ИНВЕРТОР: Инверторен компресор и инверторни вътрешен и външен вентилатор – за по-функционален контрол, за по-голяма ефективност и по-ниска консумация на енергия, за по-бързо постигане на необходимите параметри, за равномерно разпределение и дифузия на въздуха, за по-ниски нива на шум на вътрешното както и външното тяло.

AI: Чрез изкуствен интелект интелигентният климатик TOYOTOMI ErAI адаптира работата си според промените в околната среда, нуждите и навиците на потребителя, постигайки висока ефективност, икономия на енергия и максимален комфорт в пространството.

Функция за контролирано намаляване на мощността “P”: Климатикът интелигентно намалява мощността си с 25% или дори 50%, за да се справи с евентуално нестабилно захранване и да спести максимално енергия.

Функция 8°C при отопление: В случай, че някой отсъства дълго време от дома през зимата и за предотвратяване на замръзване, функцията осигурява ниска консумация и постоянна температура от 8°C в помещението.

Екологичнен хладилен агент R32: TOYOTOMI, верен на директивата ECO Design за екологични и енергоспестяващи норми, използва хладиен агент R32 във всички серии домашни климатици. Той е напълно екологичен, лесно се рециклира и постига по-високи нива на ефективност, като същевременно допринася за по-дълъг живот на продукта.

Режим за пестене на енергия: Климатикът автоматично настройва температурата въз основа на фабричните настройки, за да постигне максимално възможно спестяване на енергия.

Функция за управление на картата на вратата: Възможност за свързване с датчик за врата или прозорец. Идеална работа за хотелски решения.

Функция на хотелска централизирана система: Със специален опционален контролер е възможно да регулирате желания температурен диапазон за още по-големи икономии на енергия. Идеална работа за хотелски решения.

Комфортни функции

I SENSE функция: Има 2 температурни сензора в климатика. Единият се намира във вътрешното тяло и задава температурата по подразбиране, а другият се намира в дистанционното управление и предлага възможност за алтернативно регулиране на температурата. Стайната температура се различава в зависимост от височината, така че като изберете функцията smart I Feel, избраната от вас температура ще се поддържа въз основа на позицията на дистанционното управление, т.е. вашата собствена позиция, а не въз основа на температурата около вътрешното тяло.

Wi-Fi функция (предварително инсталирана): Използвайте технологията, за да създадете идеалните условия във вашето помещение от разстояние !!! Изберете по всяко време и отвсякъде желания режим на работа и включете климатика си лесно през мобилния си телефон или таблет !!!!

Функция за интелигентно загряване “SP”: С функцията за интелигентно загряване климатикът започва да работи при режим отопление с кратко закъснение от 1 – 5 минути, за да загрее първоначално топлообменника. Това предотвратява навлизането на студен въздух при стартиране на работа на климатика и така не се създават условия на дискомфорт на ползвателя.

Функция за интелигентно размразяване: Традиционният режим на размразяване работи на базата на фабрично настроен времеви период. С функцията за интелигентно размразяване, климатикът пристъпва към размразяване само когато наистина се нуждае от това, което води до намаляване на консумацията на енергия и по-комфортна температура на закрито. Отделно, функцията за размразяване може да се активира ръчно, дори когато климатикът не се нуждае от нея.

Функция SMOOTH START: За допълнителна защита на първоначалната консумация на ел. енергия у дома, напр. когато има много климатици в едно домакинство. Когато конвенционален климатик започва да работи, се изисква голям ток за стартиране. Ако има много климатици, това може да доведе до върхова консумация на ел. енергия у дома. С функцията Smooth Start климатикът се активира при ниски нива на мощност, което води до допълнителна защита на ел. мрежата в къщи.

TURBO режим: Климатикът работи на висока мощност при стартиране на TURBO режим и по този начин постига много бързо охлаждане или отопление на помещението.

AUTO LED Smart Sensitivity: Вграденият сензор за фоточувствителност автоматично следи за промените в околната светлина около модула и регулира яркостта на дисплея на вътрешното тяло, за да се насладите на безгрижен и спокоен сън!

Режим AUTORESTART: В случай на прекъсване на захранването, режимът на работа се запаметява от климатика, преди да настъпи прекъсване на захранването. При възстановяване на захранването, климатикът започва да работи автоматично в същия режим преди прекъсването.

РЕЖИМ ИЗСУШАВАНЕ: Изберете тази функция, за да намалите нивото на влажност в помещението

Функцията Заключване на дистанционното управление: Като заключите клавиатурата на дистанционното управление на климатика, вие си гарантирате, че режима на работа няма да бъде слувайно променен от деца или домашни любимци.

Режим LIGHT / LIGHT OUT: Изберете за показване или скриване на функционалните светлини на вътрешното тяло

Система за самодиагностика: Микрокомпютъра на климатика следи за неизправности в системата.

Автоматично хоризонтално движение на клапите: Регулирайте желаната посока на въздуха (нагоре/надолу) чрез дистанционното управление

Автоматично вертикално движение на клапите: Регулирайте желаната посока на въздуха (надясно/ляво) чрез дистанционното управление

“SLEEP” Комфортен режим на заспиване: Настройте вашия климатик в режим SLEEP за комфорт по време на сън.

Функция на таймера “TIMER”: Задайте времето, в което искате климатикът да стартира или спре автоматично чрез бутона TIMER

Запомняне на желаната позиция на клапите: При конвенционалните климатици, след изключване, последната позиция на клапата не може да бъде запомнена. При рестарт позицията на клапата се регулира според фабричните настройки. Климатиците TOYOTOMI ErAI имат памет за позицията на клапите и поддържат идеалната позиция, която клиента си е избрал, дори при рестартиране на климатика

Възможност за свързване чрез кабелно управление

Тих режим: Изберете функцията Quiet чрез дистанционното управление, за безшумна работа

Функция за гласов контрол: Управлявайте климатика си само с гласа си! Говорете с него и той ще отговори на вашите заповеди чрез Гласови асистенти!

Технически характеристики

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Продуктов клас Среден
За помещения (кв.м) от 10 до 20 кв.м.
Енергиен клас на охлаждане А+++
Енергиен клас на отопление А++
Мощност BTU 9 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 50
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 40
Отдавана мощност на охлаждане (kW) 0.80 - 2.70 - 3.80
Отдавана мощност на отопление (kW) 0.90 - 3.0 - 4.25
Консумирана мощност на охлаждане (kW) 0.60
Консумирана мощност на отопление (kW) 0.70
SEER / сезонна ефективност в режим охлаждане 8.50 - клас А+++
SEER / сезонна ефективност в режим отопление 4.60 - клас А++
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 31 / 26 / 23 / 22
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 50
Размери Вътрешно тяло Ш х В х Д (mm) 837 х 293 х 200
Размери Външно тяло Ш х В х Д (mm) 732 х 555 х 330
Тегло Вътрешно тяло (кг.) 9.5
Тегло Външно тяло (кг.) 25
Работен диапазон на охлаждане (°С) -15 до +50
Работен диапазон на отопление (°С) -25 до +30
Захранващо напрежение (V) 230/1/50 Hz
Произход Китай
Хладилен агент R - 32

Мнения

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация