Меню
Вашата кошница

Безплатна доставка за поръчки над 1000 лв.

Безплатна доставка за поръчки 

1. Безплатната доставката се извършва чрез куриерска фирма „Спиди“ АД в рамките на страната до посочен от Вас адрес или офис на куриера. Доставка може да се извърши и с куриерска фирма "Еконт", чрез предварително заявяване и заплащане на услугата.

2. Поръчките се изпълняват в срок от 2 до 4 работни дни. Изключение правят поръчките от кампаниите за Black friday и Коледните кампании. Поръчка, направена в официален работен ден след 13 часа, в събота след 11 часа, в неделя или през официални празници ще бъдат обработени в първия работен ден.

3. Доставката е безплатна и се извършва с куриерска фирма „Спиди“ при поръчки над 100 лева. При поръчка под 40 лева се начислява такса за куриерски услуги в размер на 5 лева за куриерска фирма „Спиди“. При избор на доставка с куриерска фирма „Еконт“, потребителя заплаща допълнителна такса от 12 лева, независимо от стойността на поръчката.

4. Имате право да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да бъде приета. При констатирани нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

5. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и заплати поръчаната техника (ако това не е направено предварително). При невъзможност да бъде намерен клиентът от страна на куриера или е посочен грешен телефон, пратката се връща в офиса на куриера.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация