Меню
Вашата кошница

Новини RSS Feed

08 март Термопоми
0 12
При тях външното тяло работи на същия принцип както при „въздух-въздух“ и затова предоставят същия COP. Основната разлика е, че вместо вътрешно тяло, топлината/охлаждането се извършва чрез тръбна мрежа с вода по пода или до радиатори/конвектори. Пр..
03 март Toshiba Super Daiseikai 8.
0 10
Климатизацията играе основна роля във вашия комфорт, както у дома, така и на работното място. Изборът на най-подходяща климатична система е ключ за максимални резултати и оптимизиране на комфорта.Обработката на въздуха, ниските нива на шум, гарантира..
03 март профилактика на климатик???
0 12
Климатикът е едно от най-полезните изобретения, тъй като е приложим през всички сезони и осигурява перфектния комфорт. За да имате безпроблемно работещ климатик, трябва да го използвате по предназначение, да следите неговите параметри и да не забравя..
28 фев Нов модел на климатиците AUX Halo Енергиен клас А+++/А++
0 19
Инверторен климатик AUX Halo ASW-H12C5B4/HAR3DI-D0 е решението, което търсите за отопление и охлаждане на дома. Най-високият клас енергийна ефективност при охлаждане (A+++) и стилният дизайн са само част от предимствата. гаранция 24 месеца. Инверторн..
23 фев Климатици на изплащане
0 24
Лизингови схеми за всички продукти с цена над 150 лв. до 12000 лв. Tbi bank, БНП Париба Лични Финанси и Банка ДСК, за да осигури на клиентите си широка възможност за избор на лизингови схеми. Клиентите могат да кандидатстват за одобрение както онлайн..
23 фев Неприятна миризма от климатика - причини и решения
0 4
Неприятна миризма от климатика - причини и решения Когато става въпрос за охлаждане с https://klima-service-bg.com климатици в много случаи се разчита, че самият климатик не само ще осигури комфортна температура в помещението, но и ще поддържа влажн..
Показва 1 до 6 от 10 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация